Figyelni az akciókat

Ha spórolni akarunk, természetesen alap dolog, hogy az akciókat, leárazásokat figyelni kell. Az akciók figyelése azonban nem csak azt jelenti, hogy elolvassuk a hirdetéseket, és ha valami nagyon jól hangzó dolgot ajánlanak, megvesszük. A termék megvásárlása előtt fontos, hogy leellenőrizzük az akció hitelességét. Lehetséges, hogy máshol a termék akciók kívül is sokkal olcsóbb, de még az is előfordulhat, hogy egy termék akciósan drágább, mint az eredeti árán volt. Nagyon sok akciókkal való visszaélésről olvasni, ezért különösen figyelmesnek kell lenni, ha nem akarjuk, hogy rászedjenek.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

lostris

Szerintem az akciók figyelésére tökéletesen megfelelnek az akciós újságokat szerepeltető oldalak is. Ilyen például a https://www.akciósújság.hu, de sok más ilyen oldal is van (https://www.sporoljokosan.com ...stb.). A legnagyobb áruházláncok akciós újságjait lehet ezeken megtekinteni, Tesco, Aldi, Lidl, Penny, szinte minden nagyobb áruház katalógusa fennvan.

balazsik

Nemrég blogot indítottam a spórolásról. Terveim szerint naponta friss ár összehasonlításokkal. Pontosan idevág a témája. Mostanában egyébként odafigyelnek rá a cégek, hogy igaz legyn, mert voltak komoly büntetések a GVH részéről. http://sporolas-most.blogspot.com/

Hamachi

ez igy van loránd

lorand2

A Spar ilyen szempontból nem ajánlható mert minidg felviszi az árat és utánna u.a.-ra csökkenti vissza