Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Ahhoz, hogy tudd, min tudnál a legjobban spórolni, nagyon hasznos, ha írod a költéseidet. Nem is gondolnád, hogy a kis, apró, elfeledett kiadások összességében milyen naggyá tudnak nőni egy hónap vagy egy év alatt!

Telefonra nagyon sok olyan alkalmazás létezik, amiben kategorizálva vezetni tudod, hogy mikor mennyit költöttél. A legegyszerűbb, ha rögtön minden vásárlás után beírod a költést, így biztosan nem felejted el (de van olyan, aki inkább gyűjteni szokta a számlákat, és este egyszerre írja be őket. Nekem ezzel az a problémám, hogy néha túl sok számla gyűlik össze, és akkor már nincs kedve az embernek nekiülni végigvezetni őket).

A Play Storeban (vagy iPhone-on az App Store-ban) a "money manager"-re érdemes rákeresni. Magyarul például a hazai fejlesztésű Koin nevű alkalmazás érhető el, amit én nagyon szerettem, amíg nem tette kötelezővé a regisztrációt - én nem szeretném a költéseimet más szerverére feltölteni. Akit mindenesetre ez nem zavar, az letöltheti Androidra innen vagy iOS-re innen.