Hibajelentés

Írd le, milyen hibát találtál a trükkben, és mi igyekszünk a lehető leghamarabb javítani azt!

Ha szeretnéd, hogy válaszoljunk neked, ne felejtsd el megadni az elérhetőségedet!

A trükk szövege

Emlékeztetőül a trükk szövege:

Talán már mindenki tudja, hogy az akciók nem mindig teljesen őszinték - előfordul, hogy a terméket először felárazzák, majd azután csökkentik "akciósan" az árát kb. az eredetire, de még olyanról is hallani, ahol ezzel sem vesződnek, egyszerűen csak odaírják, hogy a termék éppen akciós. Ha valóban spórolni akarsz, nem érdemes bedőlni az ilyen trükköknek!

Először is, általában nem érdemes csak azért megvenni valamit, mert akciós. Sokszor megvan az akciózás oka, például már régi termék, ami rajtuk maradt vagy közeli lejáratú, szépséghibás stb. Ilyenkor könnyen lehet, hogy hasonló árban sokkal jobb terméket is találsz. Ha csak az akció miatt vásárolsz, könnyen lehet, hogy olyasmit veszel, amire nincs is szükséged (márpedig nem megvenni a legnagyobb spórolás :).

Másodszor, érdemes megnézni, hogy a termék mennyibe kerül máshol. Van, hogy máshol nem akciósan is olcsóbban megtalálható. Erre jók az ár-összehasonlító oldalak, de komolyabb termék esetén érdemes egyenként is felkeresni a konkurencia oldalait.

Érdemes azt is megnézni, hogy lehet, hogy máshol egy kicsit drágább a termék, de ha keresünk online elérhető kupont hozzá, akkor már olcsóbbra jön ki.

Különösen érdemes óvatosnak lenni black friday környékén!