Kevés, olcsó, egészséges étel

Bár a táplálkozástudományi szakemberek mást és mást tartanak egészségesnek, abban azért a legtöbben egyetértenek, hogy a kísérleti és megfigyelési adatok alapján a kevesebb étel fogyasztása, és a főleg zöldségekből, gyümölcsökből álló étrend egészséges. Mivel a kevesebb étel fogyasztása kevesebb kiadással is jár, valamint a zöldségek jellemzően a legolcsóbb ételek között vannak, ezen tanácsok megfogadásával nem csak az egészségünknek, de pénztárcánknak is jót teszünk.

Mindez nem jelenti azt, hogy vegetáriánussá kellene válnunk, és a spórolás nem is feltétlenül azt jelenti, hogy mindenből a legolcsóbbat kellene vennünk. Ha van rá módunk, egészségesebb és fogyasztás szempontjából is élvezetesebb lehet, ha minőségibb termékeket vásárolunk, azonban keveset fogyasztunk belőlük.

Ha egy napon belül hosszabb távra megyünk el otthonról, és úgy gondoljuk, hogy meg fogunk éhezni ezen idő alatt, akkor érdemesebb ételt csomagolnunk magunknak, mintsem egy plázában vagy önkiszolgáló étteremben költeni a pénzünket.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!