Pénzvisszatérítő oldalak

Az úgynevezett pénzvisszatérítő, angolul cashback oldalak olyan szolgáltatók, amik pénzt fizetnek vissza a vásárlásaid után. Az egyes oldalak különböző cégekkel állnak kapcsolatban, amiknél a vásárlások után érvényesíteni tudod a kedvezményt. Ha például a Booking-on foglalsz szállást, az Ebay-en vásárolsz valamit, vagy az egyes magyar partnerek webshopjaiban rendelsz, a kifizetett pénz néhány százaléka megjelenik a pénzvisszafizető oldalon vezetett számládon, és ha összegyűjtötted a minimum kifizetés összegét, akkor egyben kifizetik neked a bankszámládra.

Hogy az egyes ilyen oldalakon milyen partnereknél jár kedvezmény, és pontosan mennyi, az mindig az adott oldal felületén tekinthető meg. Ahhoz, hogy a kedvezményt megkapd, vagy az ő oldalukról kell átmenned vásárlás előtt a kiválasztott webshophoz, vagy telepítened kell a böngészőkiegészítőjüket. Ez ahhoz kell, hogy a webshopok regisztrálni tudják, hogy az adott pénzvisszafizető oldal tagja vagy.

Magyarországon jelenleg két nagyobb pénzvisszafizető oldal érhető el, a Refundo és a Bonusway.

Érdemes lehet mindkettőbe regisztrálni, mivel így minden olyan cégnél érvényesíteni tudod a kedvezményt, amelyikkel valamelyik pénzvisszafizető oldal szerződött.

A cikk születésének ideje: 2019. jan.

Hiba jelentéseHiba jelentése

További trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!